+ Meer informatie

VAN RECHT EN GENADE

1 minuut leestijd

Van verschillende kanten is gevraagd hoe het toch zit met de prekenserie Van Recht en Genade. Men vertelde de laatste tijd niets meer te ontvangen. Ook op onze ontmoetingsdag te Dordrecht kwam de vraag naar voren. Sommigen wisten al een antwoord te geven. Ik stelde me in verbinding met de uitgeverij en deze schreef het volgende:

Daar het door het geringe aantal abonnees niet meer mogelijk was om de serie „Recht en Genade” maandelijks te doen verschijnen, is door ons besloten de preken 1 x per jaar in gebonden uitvoering te doen verschijnen. In het laatste nummer van het vorige jaar is bij alle preken een brief bijgesloten, waarmee de abonnees hiervan in kennis werden gesteld. Ook werd medegedeeld dat ieder die niet reageerde automatisch zou worden ingeschreven als abonnee op de gebonden serie.

Allen, die hier belang bij hebben, kunnen in het bovenstaande antwoord vinden op hun vraag. De prijs blijft, voorzover ik weet, f 9,- per jaar, te betalen na de verschijning van het gebonden exemplaar.

Mochten er nog anderen zijn, die zich op deze serie willen abonneren, dan kunnen zij zich daarover bij mij aanmelden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.