+ Meer informatie

Verloedering (I)

1 minuut leestijd

Het toerisme heeft de laatste jaren wereldwijd een hoge vlucht genomen. De explosieve groei van het aantal internationale reizen blijft niet zonder effecten. Onder deze effecten zijn positieve, maar zeker ook negatieve. Daarover gaat het boek "Toerisme: verbroedering of verloedering?" (Voor 19,95 gulden te bestellen bij Dienstencentrum voor toerisme en verkeer, 076-201444). De auteur. Ton van Egmond, docent psychologie aan de Nationale hogeschool voor toerisme en verkeer in Breda, laat zien hoe en waardoor de explosieve groei tot stand gekomen is. Hij bespreekt ook de verwachtingen voor de jaren negentig. Hij concludeert dat het massatoerisme wereldwijd bezien vermoedelijk nog maar in de beginfase verkeert.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.