+ Meer informatie

ZEVENBERGEN

1 minuut leestijd

Rotterdam enerzijds en de provincie Noord-Brabanf en het Industrie- en Havenschap Moerdijk anderzijds

onderlinge contacten intensigaan de veren.

Dat hebben de Brabantse gedeputeerde P. Wagtmans en de Rotterdamse wethouder drs. R. den Dunnen (haven- en economische zaken) gisteren meegedeeld na afloop van een gezamenlijk overleg.

Uit eerder onderzoek is gebleken dat in veel opzichten de ontwikkelingen en kansen van Rotterdam en Moerdijk elkaar wederzijds kunnen versterken. Dat geldt onder andere voor de distributiefunctie van Moerdijk in relatie tot de Rotterdamse haven.

Volgens Wagtmans is het van groot belang dat ook de gemeente Antwerpen op zeer korte termijn bij het overleg wordt betrokken. Nu al maakt een vertegenwoordiger van de Rotterdamse havenwerkgevers deel uit van de Raad van Advies van het industrie- en havenschap. Wagtmans vindt dat daarin ook een vertegenwoordiging vanuit Antwerpen zitting moet nemen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.