+ Meer informatie

Kind vermoord

1 minuut leestijd

In de bosjes bij het sportpark Elzenhagen in Amsterdam-Noord is dinsdagochtend het geheel ontklede lijkje aangetroffen van een ongeveer 10-jarig meisje met donkerblond haar. Het kinderlijkje lag in het struikgewas naast een fietspad. Hef werd omstreeks halt tien ontdekt door een man die er met zijn hond aan het wandelen was. De Amsterdamse moordbrigade kamt met hulp van de mobiele eenheid de parkachtige omgeving uit naar sporen, onder meer de kleding van het kind. Ook een vliegtuigje van de rijkspolitie Schiphol is bij de speuractie ingeschakeld.
Sinds maandagmiddag wordt in Amsterdam-Zuid een 10-jarig meisje vermist. De politie kon nog niet meedelen of het om een en hetzelfde meisje gaat.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.