+ Meer informatie

Florafestijn: trends en ideeën voor uw tuin

2 minuten leestijd

Van 1 t/m 14 augustus wordt op landgoed Balkenschoten in Nijkerk eveneens een tuinbeurs gehouden: Florafestijn. Dit landelijke evenement staat geheel in het teken van de tuin anno 1996. U kunt hier op zoek gaan naar trends, ideeën en oplossingen voor uw tuin. Er is een divers en kleurrijk aanbod van bloemen, planten, modeltuinen en tuinaccessoires. Florafestijn biedt nog meer: bloemschikdemonstraties, grondmonsteronderzoek, een expositie van aquarelliste Lisa Bartsch en tal van paardensportactiviteiten. Het Balkenschoten Arabians Show Team laat de bezoeker dagelijks kennis maken met de wereld van Arabische volbloeds. De kracht en het doorzettingsvermogen van dit paard maken hem tot een prestatiepaard dat ook op sportief gebied zijn sporen nalaat. Om de veelzijdigheid van het Arabische ras te tonen zullen leden van het Show Team enkele paarden op verschillende manieren berijden, zoals Oosters gekostumeerd, dressuur en polo. Liefhebbers van kunst en decoraties kunnen een speciale weide bezoeken waar professionals op dit gebied hun collecties laten zien. Florafestijn is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 23.00 uur; zondags gesloten.

Korting
Toegangskaarten zijn bij de ingang van het landgoed te koop. De kaart is geldig voor een dag. De prijs per persoon bedraagt: volwassenen ƒ 15,00, houders van 65+pas ƒ 13,00, kinderen van 6 t/m 12 jaar ƒ 6,00. Kinderen onder 6 jaar met begeleiding hebben gratis toegang. Het is ook mogelijk een passepartout voor ƒ 40,00 te kopen, zodat u iedere dag kunt genieten van Florafestijn.
Tegen inlevering van de bon op deze pagina krijgen volwassenen ƒ 3,00 korting op de toegangsprijs.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.