+ Meer informatie

Boekbespreking

2 minuten leestijd

STEMMEN UIT GENÈVE van Johannes Calvijn, bundel 17. - Uitgave van De Gereformeerde Bibliotheek te Goudriaan Z.H.

Deze bundel bevat 2 preken over Job 13 en 4 over Job 14 en verder het begin van een preek over Job 15 : 1—19. Het vervolg komt mogelijk in bundel 18. De preken van Calvijn getuigen van zijn inzicht in de Schrift. Ze zijn nog niets verouderd. De preken uit het boek Job spreken vooral degenen aan, die met Job weten van wegen van druk en lijden en daarin mogen ervaren, wie de Heere voor hen is. Een bijzondere aanbeveling is niet nodig.

Eenmaal per kwartaal verschijnt er een bundel. De abonnementsprijs is f 3,— per bundel.

SAMEN LUISTEREN NAAR GEDEELTEN UIT DE BIJBEL.

In samenwerking tussen het N.B.G. en de Herv. Bond voor Inwendige Zending op G.G. is een boekje in zakagenda-formaat verschenen dat 20 van de meest aansprekende bijbelgedeelten bevat in Statenvertaling. Het is in het bijzonder bedoeld om uit te delen aan hen die nog nooit of niet meer in de bijbel lezen. Geschikt voor massaverspreiding. Bestelnr. 005, prijs f 1,—, bij aantallen korting. Informeer bij tel.nr. 03490 -11949. Het goede is, dat men de Schrift zelf wil laten spreken. Het gevaar is, dat zij, die deze bijbelgedeelten in handen krijgen, er niet toe komen om de gehele Schrift te onderzoeken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.