+ Meer informatie

Schaefer vindt huren soms te hoog

1 minuut leestijd

staatssecretaris Schaefer (Volkshuisivesting) vindt het oragewenst idat eigenaren van womnigen na een omgesubsi'dieerde verbetering van die woningen soms huurprijzen vragen . die meer verhoogd zijn dan redeUj'k is in verhouding tot de kosten. Hij wil een oplossinig zoeken idie past in het nieuwe uur- en subsidiebeleid, zo heeft hij verMaard do antwoord op vragen van het tweede-kamerlid Van der Schip.

Het tweede-'kamerlid wMde dat de staatssecretaris een regeling zou maken, dat de eigenaren de goedkeuring van de min'ister moeten vragen voor de verhoging van de huur. Hier voelt de staatssecretaris niet voor. Hij voorziet dait dit de stimulans tot verbetering van woningen geheel zou doen verdwijnen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.