+ Meer informatie

Noordwijk

1 minuut leestijd

NOOKDWIJK — Hoofdagent J. Bogaards van de Noordwijkse politie heeft donderdag de zilveren medaille gekregen vertjonden aan de orde van Oranje-Nassau. XjOcoburgemeesterVan Leeuwen reilste de medaille uit waarbij hij van de gelegenheid gebruik maakte om agent Bogaards getraren in Katwijk en later getogen in Noordwijk te danken voor zijn werk. Hij was in Noordwijk werkzaam sedert 1948. Vanwege gezondsheidsredenen heeft hij met ingang van vrijdag de dienst verlaten.

De leiding van , deze bijeenkomst had de heer Van Nieuwenhuizen. Burgemeester Vermeulen sprak woorden van waardering voor de wijze waarop hij de samenleving heeft gediend en Van de heer Wijnands nog vele goede jaren toe. Verder werd het woord gevoerd door de heer Lameris, de hoofd-inspecteur van het Katvirijkse politiekorps, de heer Van Nieuwenhuizen n de heer J. Mos. Mede namens zijn vrouw dankte de heer Wijnands alle sprekers voor hun waarderende woorden en voor de fijne middag.

De intrede van ds. J. J- Rebel als Chr. Geref. predikant te Sassenheim is vastgesteld op D.V. vrijdagavond 16 augustus om 19.30 uur i n het kerkgebouw Hoofdstraat. Ds. Rebel zal worden bevestigd door zijn broer, ds, A. Rebel te Rotterdam. .

De Grote Kerk te Dordrecht verkeert in een dusdanige staat, dat restauratie hard nodig is. Om enigszins in de kosten tegemoet te komen is er een grammofoonplaat gemaakt van het monumentale orgel in de Grote Kerk, met improvisatóes van de bekenide organist Jan Bonefaas.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.