+ Meer informatie

Oplossing vorige puzzel

1 minuut leestijd

Dan loopt hij weer naar zijn auto. Hij gaat weer spelen. Mama is klaar met de slaapkamer. Ze loopt naar de badkamer. Ze wil de deur open doen. Maar het gaat niet. De deur is op slot. Wie is daar? vraagt ze. Mij, zegt Geert-Jan. Geert-Jan duwt heel hard. Wil niet. Mama pakt een schroevendraaier. Ze probeert het slot open te maken. Maar het gaat niet. Wat nu? ' Gijs en Geeske komen eraan. Ze moeten naar school. Geert-Jan zit in de badkamer. Papa is al weg. Gauw naar de buurman. Daar komt de buurman al. Ook met een schroevedraaier. Hij draait... Hij duwt..., Gouda(Gllx,010x,U9x,D 8x,A7). maar het gaat niet. Geert-Jan huilt een beetje. Uit! uit! roept hij. De buurman duwt nog eens. Héél hard. Het slot gaat bijna kapot. > Het knopje draait. De buurman doet de deur open. Daar zit Geert-Jan. Op de badmat. Hij is heel verdrietig. De buurman maakt het slot. Dan gaat hij naar huis. Dank u wel, zegt mama. Nu vlug de jassen aan en naar school.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.