+ Meer informatie

Mestfraude

1 minuut leestijd

Graag enkele opmerkingen naar aanleiding van het commentaar "Mestfraude" in uw blad van vrijdag 26 april. De toename van het mestfraudetransport vanuit overschotgebieden bewijst dat dit in een behoefte voorziet. Het is onzes inziens een betere methode dan de nog duurdere verwerking in te bouwen mestfabrieken. Dat bij dit transport ook malafide ondernemers hun kwalijke praktijken gaan uitoefenen, is geen reden om de overheid deze taak toe te vertrouwen, ten koste van bonafide ondernemers die hiermee een eerlijke boterham verdienen.

Verder is het onjuist mest en schadelijke afvalstoffen onder één noemer te brengen. Het is een 'Haagse visie', die ons steeds meer opgedrongen wordt en bij de agrariërs schuldgevoelens kweekt.

Wij spreken de hoop uit dat de overheid haar controlerende taak nauwgezet zal uitvoeren, zowel ten

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.