+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

2 minuten leestijd

1. De ontmoetingsdag, die D.V. op 8 april a.s. te Dordrecht zal worden gehouden, komt al in het zicht. Uit allerlei berichten blijkt, dat velen het voornemen hebben bij leven en welzijn op die dag naar Dordrecht te gaan.

We hoorden ook van plannen om gezamenlijk per bus te komen. Nu, de kerk is groot genoeg om nog meer bezoekers dan vorig jaar te ontvangen. Laat men niet tot het laatste nippertje wachten met de organisatie van een gezamenlijke bustocht. Hoe eerder dat geregeld wordt, des te beter is het. We willen er nog uitdrukkelijk op wijzen, dat de ontmoetingsdag wel voor de vrienden van Bewaar het Pand is, maar dat dit belangstellenden, die zich niet (of nog niet) tot deze vrienden rekenen, niet buitensluit. Ook voor hen is er plaats.

2. Er is vrees, dat Ds. Baan niet in staat zal zijn de toegezegde spreekbeurt te vervullen. Hij vroeg ons enkele weken geleden al te zorgen voor een vervanger, voor het geval hij wegens ziekte verhinderd zou zijn te spreken. Ds. Slagboom zal dan de plaats van Ds. Baan innemen. We hopen echter van harte, dat de Heere een gunstige wending geeft in de lichamelijke gesteldheid van onze mederedacteur. Hij wacht op dit ogenblik - 29 februari - nog op opname in het ziekenhuis te Zeist. Waarschijnlijk zal hij met spoed worden? opgenomen. De bedoeling is, dat er dan eerst foto’s worden gemaakt. Het is een weg, die voor onze vriend en ook voor zijn vrouw en kinderen moeilijk is. De Heere kan het echter ook in deze weg wel maken. Velen hebben het ervaren, dat de Heere ook in zieke dagen op wonderlijke wijze ondersteunde en sterkte.

We willen hem en de zijnen van harte de nabijheid des Heeren toewensen. We willen dat doen mede namens de andere redactieleden en alle lezers van ons blad.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.