+ Meer informatie

Kamerleden: geef Emmen politieschool

1 minuut leestijd

In het onderzoek om Z.O.-Drcnthe bij de spreiding van rijksdiensten een stimulans te geven moet, volgens enige kamerleden, mede de mogelijkheid betrokken worden van de vestiging te Emmen van de derde opleidingsschool voor de rijkspolitie.

De 'kamerleden zeggen dit in schriftelijke vragen over aard en omvang van de moeilijkheden bij de NV Danlon-kouseninidustrie te Emmen. In de vragen wordt aangedrongen op het treffen van maatregelen teneinde een zo groot mogelijk deel van de werkgelegenheid in deze industrie voor Emmen te beouden. Ook dringen de kamerleden aan op de vestiging van een of meer onderdelen van het PTTbedrijf te Emmen. De vragen werden gesteld door de Kamerleden Hermsen (KVP), Franssen (PtvdA), Van Dijk (WD), Schouten (ARP) en Van der Mei (CHU).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.