+ Meer informatie

Man overlijdt in politiebureau

1 minuut leestijd

AMSTERDAM (ANP) - Een 30jarige man uit Amstelveen is donderdagavond overleden in het politiebureau Flierbosdreef (Bijlmer). De Amsterdamse politie heeft dat gistermorgen meegedeeld. Voor hij overleed had het slachtoffer een arts verteld dat hij drie uur tevoren heroïne en cocaïne had gebruikt.

De man was al eerder op de avond door agenten aangetroffen op een veld nabij de flat Frissenstein. Hij werd onderzocht door mensen van de GGD, maar knapte zienderogen op. Verder onderzoek leek niet nodig. Enige tijd later troffen agenten dezelfde man aan in het winlcelcentrum Amsterdamse Poort. Hij zei dat hij zich niet lekker voelde en werd door de agenten meegenomen naar het politiebureau om door een arts te worden onderzocht.

Terwijl de medicus telefonisch een ziekenhuisopname probeerde te regelen, zagen politieagenten die bij de man waren achtergebleven hoe zijn toestand opeens snel verslechterde. Hij viel van een toilet en raakte bewusteloos. Reanimatie mocht niet meer baten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.