+ Meer informatie

igiQsnipperi

1 minuut leestijd

maanden geleden werd de container in de Rotterdamse haven door de politie onderschept. Bij de aanhouding van een 44-jarige Brit in Genderen werd zes kilo marihuana en hasjiesj in beslag genomen. Bij een 42-jarige Brit die in Amsterdam woont, leverde huiszoeking een kilo verdovende middelen op. landelijk proefproject. Dit gebeurt samen met vijf andere projecten in ons land. Het ministerie zal de proef in Wolfsbos intensief begeleiden en analyseren. Het experiment draait nu elf weken. Die periode is er 230 kilo huisvuil opgehaald, waarvan 124 ton niet geschikt was voor hergebruik. Een hoeveelheid van 84.000 kilo wordt gebruikt voor het maken van compost.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.