+ Meer informatie

Overleg

1 minuut leestijd

„De mens, van een vrouw geboren, is kort van dagen en zat van onrust".Job 14:1

O, dat u geleerd mocht worden in dat hemels overleg, dat u zich niet moet beroemen in de dag van morgen, want u weet niet wat de morgen over u zal brengen.

Deze nacht kan een scheiding brengen tussen u en de tijd. Sommigen van u kunnen, eer een nieuwe dag aanbreekt, de eeuwigheid zijn ingegaan, een eeuwigheid van pijn of van vreugde, wat wij niet kunnen bepalen.

Het staat vast dat wij slechts twaalf uren hebben waarin wij mogen werken, en dan komt onze nacht, waarin niemand meer werken kan.

Ja, onze gezegende Heere Jezus, Die Zijn tijd niet anders dan nuttig heeft besteed, sprak: „Ik moet werken de werken Desgenen, Die Mij gezonden heeft, zolang het dag is. De nacht komt, waarin niemand werken kan", Johannes 9:4.

Dit zei Hij, wetende dat Hij slechts korte tijd op aarde zou zijn en dit maakte Hem zeer naarstig in het werk dat Hij had te doen. O, waarom staat u de ganse dag ledig, zelfs ter elfder ure van de dag?

Andrew Gray (Uit: Uitnemende openbaringen)

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.