+ Meer informatie

Vloertegels

1 minuut leestijd

Welke wollen vloertegels zijn de beste? De een zegt Heuga, de andere Hobo. Antwoord — U somt zélf al heel wat verschillen op: in kleur, in achterkant, in prijs enz. Daarom kun je o.i. niet zeggen: dit of dat is het beste. Zulke produkten moeten van alle kanten bekeken worden. En dat doet de Stichting Instituut voor Huishoudtechnische Adviezen, reeds in 1926 opgericht door de Ned. Ver. van Huisvrouwen. Zij geeft een keurmerk uitaan wat zij goedkeurt. Bekend zijn ook haar „Kopers Kompassen". Een daarvan gaat over „Vloerbedekking" en omdat u nog meer vragen stelt over dit onderwerp verwijzen wij daarnaar. Zo'n vlugschrift kost maar twee gulden; giro 338944 t.n.v. de genoemde stichting in Den Haag. Er is erg veel verschil in vloerbedekking, zowel in vaste als in tegels.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.