+ Meer informatie

MEER DAN HONDERD

2 minuten leestijd

Br. J. de Jong te Spakenburg heeft er zich de laatste weken voor ingespannen om abonnees voor ons blad te winnen. Het resultaat van zijn activiteit is geweldig. De laatste weken belde hij mij iedere keer op om nieuwe abonnees op te geven. In totaal heeft hij er zo al meer dan honderd gewonnen. Die zijn nog niet allemaal verantwoord in de opgave van onze administrateur, maar dat komt nog wel. We zijn br. de Jong dankbaar voor zijn spontane arbeid en we zijn met hem verheugd over de gunstige uitslag.

Dit komt ons blad ten goede. Ons streven is allen te bereiken, die de oude gereformeerde beginselen zijn toegedaan. Het blad heeft bewezen voldoende levensvatbaarheid te hebben. Achter de uitgave staat een brede schare van mensen, die met het doel van de uitgave van het blad en met de inhoud daarvan instemmen. Hun blijvende medewerking is nodig. We zijn naast het abonnementsgeld nog aangewezen op giften, die tot nu toe rijkelijk binnenstromen, zoals blijkt uit de verantwoordingen van de Administratie. Wanneer het aantal abonnees nog met enige honderdtallen toeneemt kan het blad zich bedruipen. Maar dan willen we ernstig denken over een wekelijkse verschijning van Bewaar het Pand. Van verschillende kanten wordt daar telkens weer op aangedrongen, maar we kunnen daartoe slechts overgaan, wanneer de financiƫle basis gezond is. En deze richting gaat het heen. Het zou spoedig mogelijk zijn het blad wekelijks te doen verschijnen, wanneer overal zulke actieve mensen gevonden konden worden als br. de Jong er een blijkt te zijn. Op vele plaatsen ligt nog terrein braak. We merken, dat er ook elders een verblijdende activiteit ontwaakt. Laat het voorbeeld van genoemde broeder anderen mogen aansporen om met dezelfde volharding en liefde in eigen omgeving voor dit doel te arbeiden. Hiervoor worden gaarne proef-exemplaren beschikbaar gesteld. Daarvoor kan men zich tot mij wenden.

Wie zal de eerste zijn? Ik bedoel de tweede, want juist dezer dagen kwam al een verzoek binnen om enige proef-exemplaren, die inmiddels al ter plaatse zijn. De jonge vriend, die daar met ons blad wil werken, wensen we van harte een verhoudingsgewijze even gunstig resultaat.

Wie volgt? Ik wacht met belangstelling af.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.