+ Meer informatie

Kadastrale kosten

1 minuut leestijd

Welke kosten zijn er verbonden aan het inzien van kadastrale leggers ten hypotheekkantore houdende registers en het verkrijgen van gegevens daaruit?' Antwoord — Deze leges zijn variabel en afhankelijk van de vraag, welke gegevens en/of inlichtingen u wenst te ontvangen. Als vuistregel — maar niet meer dan dat — kan worden aangehouden voor inzage van de registers ƒ5,- per post of per in-| geschreven of overgeschreven stuk, per kaart, per perceel, per vak, per artikel of per negatieve mededeling. Voor het mondeling verstrekken van inlichtingen uit de hiervoor genoemde registers of stukken is een gelijk recht verschuldigd. Voor het verstrekken van afschriften, getuigschriften, bewijzen, uittreksels e.d. geldt een zeer variabel tarief. Het zou te ver gaan dit tarief in al zijn onderdelen hier te vermelden. Indien u evenwel ten kantore van de bewaarder informeert, zal men u ongetwijfeld kunnen mededelen wat u te betalen hebt voor de door u gewenste — overigens in uw brief niet vermelde — inlichtingen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.