+ Meer informatie

Jongeren van Nederland,

toon verantwoordelijkheid en karakter ga stemmen

2 minuten leestijd

Onze samenleving staat bol van de problemen die om oplossingen vragen. Het zijn vaak de politici die daarover beslissingen moeten nemen. Als individuele burgers of zogenaamde actiegroepen het recht in eigen hand gaan nemen wordt het al gauw een puinhoop! De overheid moet het beleid bepalen en de juiste beslissingen nemen. Want het is onze democratisch gekozen overheid die deze opdracht van God heeft ontvangen.

Wie invloed op dit beleid wil hebben, wie recht van spreken wil hebben, moet in ieder geval gaan stemmen.

Dat kan in ons land. Vrij, ongedwongen en naar eigen keus. Eerlijk en democratisch. In de meeste landen ligt dat helaas heel anders. Daar is het hoogstens ja of nee, vóór of... niets! ALS men al mag stemmen...

Naar onze mening wordt het welzijn van ons land alleen gediend als burger en overheid samen willen leven naar het Woord van God.

Sommigen vinden dit ouderwets klinken. Welnu, dan zeggen we het zo: tonen dat men Gods Woord respecteert, laten blijken dat men naastenliefde au serieux neemt door niet alleen familie en vrienden, maar ook collega's en andere mensen waar men mee in contact komt, als mede-mensen, zoals je dat zelf zou wensen, tegemoet te treden. Dat is de enig juiste koers, nu en voor de toekomst. En op basis hiervan wil de SGP een beleid voeren.

Er staat nog veel meer op ons programma. De SGP is zich ervan bewust dat er nog handenvol werk is aan goede maatregelen ter bestrijding van drugshandel, verslaving en verkeersonveiligheid.

De SGP vraagt daarom elke kiezer, jong of oud, de stem oordeelkundig uit te brengen, zich bewust te zijn in vrijheid een eigen keus te maken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.