+ Meer informatie

Brochure ontmoetingsdag

1 minuut leestijd

De bestellingen komen binnen. Er is op vele bestellingen gerekend. Er is nog voorraad genoeg. Die wil ik graag spoedig kwijt. De ervaring leert, dat wanneer iemand plaatselijk er zich voor spant gemakkelijk vele exemplaren aan de man worden gebracht. Niet ieder komt er gemakkelijk toe om zelf geld op te sturen, vooral niet, wanneer men daarvoor nog de gang naar het postkantoor moet maken. Het wordt gemakkelijk uitgesteld en van uitstel komt wel eens afslel. Terwijl men toch wel graag het boekje in zijn bezit zou willen hebben. Dit geldt ook de brochure van Ds. Tanis: Het lied in de eredienst, waarvan nog voldoende voorraad is.

Wie wil zijn (of haar) medewerking verlenen? Men stelle zich met mij in verbinding. Het is in het belang van de goede zaak, die we samen willen dienen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.