+ Meer informatie

Rust en ruimte

1 minuut leestijd

Aanvankelijk verdiende de Zeeuwse campingbeheerder z'n brood in de landbouw. Door dalende inkomsten in deze sector moest hij omzien naar iets anders. Recreatie leek hem wel. Wattel startte een caravanstalling en verbouwde een deel van z'n terrein tot mini-camping. Inmiddels bezorgt het recreatiegebeuren hem twee derde van zijn inkomen. „Mini-campings maken in Zeeland op dit moment een ongekende bloeitijd door. De provincie promoot toerisme bewust en de recreant wordt steeds kritischer. Hij zoekt rust en ruimte tegen een redelijke prijs. Op grote campings vind je dat nergens. Daar staan de mensen zo dicht op elkaar dat ze een wind van de buurman kunnen horen. Bovendien moeten ze flink in de buidel tasten. Bij mij krijgen gasten 150 vierkante meter per plaats aangeboden voor maximaal 21,80 gulden per nacht. Dat is inclusief gebruik van douche, wasmachine en koelkast".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.