+ Meer informatie

Auto botst tegen brandweerwagen: dode en gewonden

1 minuut leestijd

BREDA (ANP) - Bij een aanrijding tussen een auto en een brandweerwagen in Breda zijn gisteravond een dode en zes zwaargewonden, onder wie vijf kinderen, gevallen. Dit heeft de politie meegedeeld.

De brandweerauto was op weg naar een geval van wateroverlast en voerde een zwaailicht, maar geen sirene. Op een kruising botste de brandweerauto tegen een personenauto die van rechts kwam.

De bestuurder van de personenauto, een 31-jarige inwoner van Breda, was op slag dood. De vrouw die naast hem zat, liep zwaar'hoofdletsel op en was rond middernacht nog buiten bewustzijn. Vier kinderen liepen zwaar hoofdletsel op, een vijfde kind heeft vermoedelijk een bekkenfractuur.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.