+ Meer informatie

Efficiencybeurs 17 t/m 25 okt.

2 minuten leestijd

BRUSSEL — Nog maar net (afgelopen maandag) is de maatregel in werliing getreden om het invoerrecht (20 procent) op rundvlees in de EEG tijdeiijk te schorsen, maar de gevolgen daarvan zijn al heel duidelijk merkbaar. De groothandelsprijzen, aldus gegevens die donderdag bekend werden, dalen sterk, De sterkste prijsdaling vindt plaats in Nederland waar het rundvlees ruim zes gulden per 100 kg levend gewicht lager geworden is.i

De Efficiency beurs 72 zal van dinsdag 17 tot en met woeüiisdag 25 oktober in het RAI-gebouw in Amsterdam worden gehouden. Deze tentoonstelling op het gebied van kantoormaohines, -meubelen, -uitrusting, reproduktieapparatuur en informatie is inmiddels vrijweil volgeboekt: 234 firma's hebben ingeschreven voor een ruimte, die in totaal alle hallen van het RAI-complex beslaat.

De Efficiency beurs '72 wordt wederom onder auspiciën van de vereniging van importeurs en fabrikanten van kantoormachines (VIFKA), georganiseerd door RAI geibouw NV. De tentoonstelling biedt de mogelijkheid voor oriëntatiie omtrent het gebruik van alle hulpmiddelen op kantoren, van paperclip tot computer. Wat de administratieve automatisering van de handelingen betreft zullen op de komende beurs de kantoorcomputer en de kleinere computersystemen een bijzonder accent krijgen.

Tijdens de tentoonsteHing worden een aantal lezingen gehouden, georganiseerd door het Nederlands instituut voor efficiency (NIVE) in samenwerking met o.m. het Nederlands studiecentrum voor informatica het Nederlands instituut voor marketing en het Nederlands instituut van registeraccountants. De Efficiency beurs 70 werd door ruim 93.000 personen bezocht.

De Russische minister van buitenlandse zaken, Andrej Gromyko, zal naar verwacht wordt, begin volgende week een bezoek brengen aan Parijs.

Het bezoek van de Russische minister heeft plaats in het kader van het geregelde overleg tussen Frankrijk en de Sovjet-Unie.

Gromyko zal waarschijnlijk maandag in Parijs aankomen en zijn bezoek zal drie dagen duren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.