+ Meer informatie

M. C. Logmans-Weltevrede, Een paard in huis! Uitg. Den Hertog B.V., Houten. 75 pag., prijs ƒ 9, 50.

1 minuut leestijd

Een paard in huis. dat is een raar geval!

Leon en Wim weten dat er een paard staat in de gang van het huis van Manus Mans. Ze kennen de geschiedenis ervan, maar ze hebben het paard nog nooit gezien. Samen bedenken ze een plannetje om het te zien te krijgen. Het lukt!

Jammer genoeg moet het paard bij Manus weg. Maar waar moet het naar toe'? Leon en Wim denken mee en uiteindelijk krijgt het paard een plaatsje op een boerderij. Wat er gebeurt als er brand uitbreekt, moet jc maar zelf lezen.

Dit boekje bevat een gezellig geschreven verhaal, waarvan de realiteitszin weieens te wensen over laat. Dit zal de lezers echter niet hinderen. Jammer is alleen dat de figuur Manus Mans niet beter uit dc verf komt. hij blijft iemand, waar dc lezers zich niet veel bij voor kunnen stellen.

Het boekje is vrolijk geïllustreerd door Jaap Kramer.

Alle jongens en meisjes vanaf 8 jaar zullen dit positicf-christelijke boekje met plezier lezen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.