+ Meer informatie

.egiosnippers

1 minuut leestijd

vrouwen zal maandag voor aanvang van de raadsvergadering een linnen tas aanbiaden aan de wethouder van milieu, mr. J. Warners. De organiserende plaatselijke afdeling van de vereniging ziet de actie als een begin van een grote actie onder de bevolking, die de slogan meekrijgt: "Winkel niet met lege handen, gebruik uw eigen boodschappentas". Per jaar verbruiken Nederlanders ongeveer 2,5 miljard plastic wegwerptasjes. Per huishouden worden jaarlijks 430 tasjes, dus acht tasjes per week, weggegooid. gros van de twintig ton appels is na de schuiver ongeschikt voor handconsumptie en wordt tot stroop of moes verwerkt. college toch een bouwvergunning afgeven en het bestemmingsplan wijzigen voor een garage op een perceel aan de Zoutmansweg in Reeuwijk. Dat blijkt uit de stukken die gisteren naar de gemeenteraad zijn gestuurd. De toekomstige situatie van dit perceel is onzeker in verband met de aan te leggen tertiaire weg TW 47. De beslissing van Gedeputeerde Staten hierover wordt niet voor 1993 verwacht, zo meent het college.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.