+ Meer informatie

Douwe Egberts doet samen met wijnfirma

1 minuut leestijd

UTRECHT — Douwe Egberts ;aat samenwerken met het Consortium Vinicole de Bordeaux en Ie la Gironde (CVBG) in Bordeaux, lat zich bezighoudt met het inkoicn, bottelen en verkopen van wijten. Het betreft overwegend Ap>ellation Controlée wijnen en op

De wijnen worden ook buiten Frankrijk verljocht, met name in de Benelux, West-Duitsland, Groot-Brittannië, Canada en de VS. CVBG heeft volgens Douwe Egberts een jaaromzet van ƒ 70 min en 128 man personeel.

De samenwerking biedt Douwe Egberts de mogelijkheid het assortiment van de dochterondernemingen Verbunt in Nederland en Covesa in België uit te breiden. De samenwerking moet nog goedgekeurd worden door de Franse overheid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.