+ Meer informatie

Looiersgracht

1 minuut leestijd

Het artikel over de Looiersgrachtkerk te Amsterdam, in het RD van donderdag 1 augustus jl., bevat een tekortkoming die aanleiding kan geven tot misverstand. Namens de kerkeraad van de gereformeerde gemeente van Amsterdam-Centrum willen wij het volgende meedelen.

Besprekingen tussen de gereformeerde gemeente Amsterdam-Centrum en de gereformeerde gemeente Amsterdam-Noord hebben geresulteerd in het besluit om over enkele maanden de gemeente AmsterdamCentrum om te vormen tot een afdeling van Amsterdam-Noord. De classis Amsterdam heeft haar goedkeuring aan dit besluit gehecht. Het kerkgebouw aan de Looiersgracht blijft vooralsnog gewoon open voor kerkdiensten. C. J. van der Beek en F. W. den Boef Langswater 11 1069 TR Amsterdam

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.