+ Meer informatie

Nacht cel voor tractordieven

3 minuten leestijd

ARNHEM - Twee Arnhemmers van 21 en 22 jaar zijn er in de nacht van vrijdag op zaterdag met een tractor vandoor gegaan. De eigenaar, een 33-jarige boer, betrapte het duo en gaf ze aan bij de politie. Het tweetal verklaarde een grap te hebben willen uithalen. Ze zouden de tractor in een weiland hebben willen achterlaten. De grap leverde hun een nacht cel en een proces-verbaal op.

Jongens aangehouden wegens brandstichting

CULEMBORG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier jongens in de leeftijd van 14 tot 16 jaar uit Culemborg en Tiel aangehouden, nadat ze touwen en speeltoestellen in een speeltuin aan de Meerlaan in Culemborg in brand hadden gestoken. Toen een politiewagen bij de speeltuin arriveerde, gingen de jongens ervandoor. Toen er vanuit een andere richting ook agenten naderden, bleek de vluchtpoging mislukt.

Man tuigt echtgenote af met riem in Culemborg

CULEMBORG - De politie in Culemborg heeft zaterdagmiddag een 35-jarige inwoner van die plaats aangehouden nadat hij zijn 27-jarige echtgenote ernstig mishandeld en met de dood bedreigd had. De ruzie ging over een geldkwestie. De onenigheid liep zo hoog op dat de man zijn echtgenote met zijn vuisten sloeg en haar met een riem afranselde. De vrouw alarmeerde de politie toen haar man de woning had verlaten.

Wietkwekerij ontdekt naast politieschool

DEN HAAG - Zes verdachten in de leeftijd van 24 tot 59 jaar uit Voorburg, Den Haag, Oekraïne en Azerbeidzjan zijn zaterdag aangehouden vanwege het bezit van een hennepkwekerij met duizend hennepplanten. De professioneel ingerichte kwekerij was ingericht in een pand naast een politieschool. De elektriciteit werd illegaal afgetapt. De planten, enkele voertuigen en de apparatuur zijn in beslag genomen.

Politie pakt verdachten op na vechtpartij Ede

EDE - Bij vechtpartijen in het uitgaansgebied rondom het Museumplein in Ede heeft de politie gisternacht vier verdachten opgepakt. Een 22-jarige Bennekommer werd omstreeks 01.00 uur aangehouden nadat hij in een horecazaak een 18-jarige man uit Lunteren een kopstoot zou hebben gegeven. De Bennekommer zou vervolgens de agenten die hem aanhielden hebben beledigd en bedreigd. Ook twee andere betrokkenen werden opgepakt.

Jongens spuiten graffiti op station

GELDERMALSEN - Vier jongens van 14 en 15 jaar uit Geldermalsen en Meteren zijn zaterdagavond aangehouden wegens het aanbrengen van graffiti op het NS-station in Geldermalsen. De politie betrapte de jongens op heterdaad. De jongens kregen een verwijzing naar Halt. Hun ouders zijn op de hoogte gesteld.

Winkelierster jaagt overvaller weg

ROTTERDAM - De eigenares van een sigarenzaak in Rotterdam-Kralingen heeft zaterdagmiddag een gewapende overvaller op de vlucht gejaagd. De gemaskerde man kwam de winkel binnen en bedreigde de vrouw met een vuurwapen. De vrouw sloeg daarop de man de winkel uit. De politie hield de overvaller kort daarop aan.

Pool overlijdt bij auto-ongeval

TILBURG - Bij een ongeval in Tilburg is gisteren een nog onbekende Poolse automobilist om het leven gekomen. Een landgenoot die bij hem in de auto zat raakte gewond en is naar een ziekenhuis in Tilburg overgebracht. De auto kwam door nog onbekende oorzaak met de wielen in de middenberm terecht en sloeg over de kop.

Politie onderzoekt dood Pool in koelcel

VELDDRIEL - Politie en Arbeidsinspectie onderzoeken de omstandigheden waaronder een 29-jarige man uit Polen vrijdag dood in een koelcel in het Gelderse Velddriel werd gevonden. Op zijn lichaam zijn geen sporen gevonden die op een misdrijf duiden, aldus een politiewoordvoerder. In de koelcel wordt zuurstofarm fruit opgeslagen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.