+ Meer informatie

RIDDERKERK - De

1 minuut leestijd

ROUVEEN - De 29-jarige beheerder van het dienstgebouw van de hervormde kerk aan de Oude Rijksweg in Rouveen is gisternacht door diverse knapen mishandeld. Hij liep enkele kneuzingen en een lichte hersenschudding op. Door de mishandeling is de man geruime tijd buiten bewustzijn geweest. Rond middernacht controleerde de beheerder de gebouwen van de kerk. Kennelijk is hij hierbij door de knapen opgewacht. In de afgelopen weken werd de man herhaaldelijk telefonisch bedreigd en kreeg hij dreigbrieven. De beheerder stoorde zich de laatste tijd aan het gedrag van groepjes jeugdigen die van het gebouw gebruikmaakten. Of deze situatie met de mishandeling te maken heeft, is op dit moment niet duidelijk. De politie

Damstraat in de wijk Oostendam wordt vanaf 25 januari 1992 afgesloten voor vrachtauto's. Dit is gisteren bekendgemaakt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.