+ Meer informatie

Regio-snêfipers

handwerk „ENDENDIJK", Harf sen V°0'' afspraak.- 05733-545.

1 minuut leestijd

LELYSTAD — Staatssecretaris mr. G. Ph. Brokx van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening zal maandag 27 april samen met een toekomstige bewoner de eerste paal slaan van een complex van 206 woningen in de Lelystadse wijk Horst. Het gaat hier om het eerste bouwplan van de Christelijke Woningbouwvereniging „De Opdracht". Toekomstige bewoners hebben inspraak gehad in de verdere ontwikkeling van het basisontwerp.

kosten van de herinrichting komen ten laste van het rehabilitatieplan „'t Olde Gellemuun". Verder zal dezer dagen de nacalculatie van de reeds uitgevoerde gedeelten gereedkomen. Hierdoor zal het mogelijk zijn de begroting voor de wijkverbetering 't Olde Gellemuun op basis van deze werkelijke cijfers bij te stellen. tauratieplan van de vestingwallen en -werken is de aanleg van deze voetpaden reeds opgenomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.