+ Meer informatie

Terdege jubileert, u profiteert!

Kortingen tot maar liefst ƒ 14,50 in onze jubileumactie

3 minuten leestijd

In het voor- en najaar bent u van ons gewend dat wij diverse artikelen met korting aanbieden in onze spaaractie. Deze keer staat de actie in het teken van ons jubileum. Terdege maakt het u deze keer extra gemakkelijk om te profiteren van kortingen op de fraaie artikelen die u op deze pagina afgebeeld ziet. U hoeft niet eerst zes weken zegels te sparen om dan pas te bestellen. U kunt nu rechtstreeks geld overmaken, zodat u de artikelen binnen enkele weken in huis kunt hebben.

Kop en schotel "Constance" van Royal Albert
Sierlijk kopje in pasteltinten met goudkleurig randje en oortje. Op de binnenkant van het kopje staat ook een bloemetje afgebeeld. De normale winkelverkoopwaarde van deze kop en schotel is ƒ 42,00 per stuk. U als abonnee betaalt er slechts ƒ 27,50 voor Een korting van maar liefst 14,50! Bent u geen abonnee dan betaalt u de normale winkelprijs. Bestelcode: Constance, plus het gewenste aantal

Zwaarverzilverd lepeltje model "hanekam"
Dit zwaarverzilverde lepeltje (verpakt in een vensteretui) past prachtig bij het Royal Aibert kop en schoteltje. Dit lepeltje kost voor abonnees ƒ 12,95 per stuk. Bestelt u er 6 tegelIjK dan kosten ze ƒ 11,50 per stuk. Vergelijkbare winkelwaarde ƒ 14,95 per stuk. Deze prijs betalen de niet-abonnees. Bestelcode: hanekam, plus het aantal!

Verzilverd portretlijstje 2-delig
Een prachtig sieraad voor twee mooie foto's (het lijstje meet 5x8 cm, er kunnen twee pasfoto's in van 5x3,5 cm). De achterkant is fraai afgewerkt met donkerblauw fluweel. Uw lievelingsfoto's worden nog fraaier in dit verfijnde lijstje. Abonnees betalen hiervoor ƒ 12,50. De vergelijkbare winkelwaarde is ƒ 14,95. Bestelcode: fotolijst, plus aantal.

Verzendkosten
U kunt net zoveel van elk artikel bestellen als u wilt. Bij een gecombineerde bestelling scheelt u dit in verzendkosten.
Hieronder treft u een overzicht aan van verzendkosten van diverse artikelen.

artikel:                   aantal:                  verzendkosten:
kop en schotel        1                          f 7,50
kop en schotel        2-6                       f 9,00
lepeltje                  1-3                       f 2,50
lepeltje                  4 of meer              f 7,50
fotolijstje               1-2                        f 3,50

Als u een artikel in combinatie bestelt met een kop en schotel, dan betaalt u alleen de verzendkosten voor de kop en schotel. Bij voorbeeld: u bestelt 1 kop en schotel, 4 lepeltjes en 1 fotolijstje, dan betaalt u ƒ 7,50 aan verzendkosten. U vermeldt dan op uw overschrijvingsformulier: Constance 1, hanekam 4, fotolijst 1. Bestelt u 3 kop en schotels, 2 lepeltjes, 2 fotolijstjes, dan betaalt u alleen de verzendkosten voor 3 kop en schotels (ƒ 9,00). Bestelt u geen kop en schotel, maar alleen lepeltjes en fotolijstjes, dan houdt u het hoogste bedrag aan verzendkosten aan. Bijv 4 lepeltjes en 3 fotolijstjes: ƒ 7,50 verzendkosten. 1 fotolijstje en 2 lepeltjes: ƒ 3,50.

Hoe u bestelt

U kunt deze artikelen kiestellen door het desbetreffende bedrag plus de verzendkosten (zie schema) over te maken op bankrekeningnr. 65.33.15.309 van Terdege in Apeldoorn, onder vermelding van bestelcode(s) en aantal. Hebt u alleen een girorekening, maak dan het juiste bedrag over op giro 31.85.151 van Terdege in Apeldoom en vermeld de bestelcode( s) en het gewenste aantal.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.