+ Meer informatie

Keukenuitzendhuis bron van Eurotopvoedselvergiftiging

1 minuut leestijd

MAASTRICHT — De bron van de voedselvergiftiging tijdens de vergadering van de Europese Raad in Maastricht is gelegen in het bedrijf dat de etenswaren neeft bereid, gemeenschapshuis „De Koepel" in Maastricht, zo is uit onderzoek gebleken.

Op tal van plaatsen in de keuken zijn haarden aangetroffen van de salmonellabacterie van het in Nederland zelden voorkomende type Indiana. Ook is vastgesteld dat onder het personeel van het bedrijf salmonellose heerst. Dit is vrijdagmorgen door de voorlichtingsdienst van de gemeente sMa^stricht bekendgemaakt.

Het betrokken bedrijf mag op grond van artikel 6 van het algemeen besluit warenwet tijdelijk niet verder worden uitgeoefend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.