+ Meer informatie

Beroepingswerk

1 minuut leestijd

NED. HERV. KERK
Beroepen: door de generale synode tot predikant voor buitengewone werkzaamheden (docent aan het Zomba Theological College te Malawi, Afrika) J. J. Tigchelaar: te Nieuw-Vennep, L. F. de Graaff te Nieuwveen; te Sint Annaland, kand. drs. ir. W. C. Meeuse te Zeist; te Almelo als predikant voor bijzondere werkzaamheden (geestelijk verzorgd van verpleeghuis Eugeria en verzorgingshuis de Klokkenbelt), J. A. Kanis te Weerselo.
Aangenomen: naar Kloetinge, J. P. Oosterhoff te Niekerk-Oldekerk-Faan en Lutjegast (part-time); naar Assen als predikant bijzondere werkzaamheden (geestelijk verzorger psychiatrisch centrum Licht en Kracht) D. van Veen, predikant voor buitengewone werkzaamheden te Veenhuizen (geestelijk verzorger inrichtingen van het ministerie van justitie).

GEREF KERKEN
Beroepen: te. Surhuisterveen, A. Hansen te Drachten.

GER. KERKEN VRIJG.
Aangenomen; naar Amsterdam- Zuidwest, H. J. D. Smit te Marknesse. Bedankt: voor Meppel, H. J. Boiten te Enschede-Zuid.

GEREF. GEMEENTEN
Beroepen: te Lethbridge. M. Mondria te Waardenburg; te Rilland- Bath, J. Baaijens te Enkhuizen. Bedankt: voor Boskoop, drs. P. van Ruitenburg; voor Woerden, D. Rietdijk te Moerkapelle.

GEREF GEM. IN NED.
Beroepen: te Terneuzen: W. Verhoeks te Arnemuiden

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.