+ Meer informatie

Taakverdeling SGP-fractie

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De SGP-fractie, die gisteren heeft vergaderd, heeft een nieuwe taalrverdeling voor de fractieleden moeten maken, nu ir. Van der Vlies de plaats van ds. Abma heeft ingenomen en ir. Van Rossum als voorzitter optreedt.

Daar de heer Van Dis penningmeester van de fractie is, mag worden verwacht, dat Van der Vlies de functie van secretaris op zich zal nemen.

Fractievoorzitter Van Rossum zal behalve het algemeen regeringsbeleid ook de ministeries van Buitenlandse zaken en Ontwikkelingssamenwerking, Binnenlandse zaken. Landbouw en visserij en Verkeer en Waterstaat voor zijn rekening nemen, alsmede Antilliaanse zaken.

Van Dis zal optreden als woordvoerder voor de ministeries van Financiën, Economische zaken, Defensie, Justitie en Volksgezondheid en milieuhygiëne, terwijl Van der Vlies de zaken van de ministeries van Onderwijs, Sociale zaken, CRM en Volkshuisvesting zal behartigen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.