+ Meer informatie

egiosnippers

2 minuten leestijd

ren heeft aan de burgemeester laten weten dat hij samen met het eveneens uit de VVD-fractie getreden raadslid W. E. H. Rappard in de gemeenteraad van Epe een onafhankelijke fractie zal vormen. De officiële VVD-fractie bestaat na hun vertrek eveneens uit twee leden. Of de voorlopig opgeheven wethouderspost van Van Aperen nog door een van beide officiële VVD'ers zal worden bezet, is nog onzeker. Buitendams. Begin dit jaar was al 32.500 gulden beschikbaar gesteld voor de voorbereiding van het project. Intussen is er een subsidie-aanvraag in behandeling genomen bij Rijkswaterstaat. Een eventuele Rijksbijdrage bedraagt circa 410.000 gulden. HILVERSUM - Op de christelijke lomschool De Schakel in Hilversum wordt vandaag gevierd dat de leerlingen de afgelopen tijd 1 miljoen kilo oud-papier hebben verzameld. Meester J. Dekkers, die de papierinzameling steeds heeft gecoördineerd, en Christiaan Breyer, die al vijf jaar lang het meeste oud-papier ingezameld heeft, krijgen bij wijze van dank een reis per luchtballon aangeboden. zes berovingen op bejaarden op de zuidelijke Maasoever. De politie was al enige tijd op zoek naar de dader. Afgelopen vrijdag werd hij op heterdaad betrapt bij de beroving van een 76-jange man. De Rotterdammer drong steeds overdag het huis binnen, bedreigde de ouderen met een mes en stal de waardevolle dingen in huis. De beroving van een echtpaar (beiden 86 jaar) in juni, waarbij de man de heup' kneusde en de vrouw werd vastgebonden, was de directe aanleiding tot de zoekactie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.