+ Meer informatie

Concio herv. geref. predikantsvrouwen

1 minuut leestijd

ROTTERDAM - De jaarlijkse concio van de hervormd gereformeerde predikantsvrouwen wordt op 12 september gehouden In de Marcuskerk in Utrecht. De bijeenkomst begint om 10.00 uur.

De presidente, mevrouw G. Dekker-van der Kuil, spreekt het openingswoord. Drs. M. Burggraaf houdt tijdens de morgenbijeenkomst een lezing over "Groei naar geestelijke volwassenheid in deze tijd".

Medewerkenden aan de concio zijn verder: Joke van Sliedregt, declamatie; mevrouw M. M. Blom-de Jong bespeelt het orgel en mevrouw J. M. Mouthaan-van de Vliert de piano. De collecte is bestemd voor het Missionair Diakonaal Centrum van de IZB.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.