+ Meer informatie

VASTEN IN VLAANDEREN.

1 minuut leestijd

Koken kost geld, ook in de Kerk." Met deze woorden worden de roomskatholieken in deze vastentijd - bij Rome de 40-daagse voorbereiding naar de Pasen - opgeroepen om meer geld te geven voor de zaak van kerk en parochie. In het r.-k. weekblad ,,Kerk en Leven" staat het zó: „De werking van kerkfabriek, parochie en bisdom kan niet zonder de noodzakelijke financiële middelen. Wij willen Jezus' blijde boodschap in deze wereld brengen. Daartoe moeten alle gelovigen in de mate van het mogelijke bijdragen." Een dezer dagen mogen wij in Essen de Bijbelse Blijde Boodschap verkondigen van Jezus Christus, de Hoop der heerlijkheid. Daartoe is een speciaal Paasnummer van de evangelisatie-folder „HOUVAST" gedrukt. Helpt u mee om deze te bekostigen? Mogen velen God loven om de mildheid van uw gave! Postbanknr. 901.000 t.n.v. IRS te Velp, met

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.