+ Meer informatie

Computer

1 minuut leestijd

Scholen in het basis- en voortgezet onderwijs moeten zelf kunnen kiezen hoe zij computers en informatietechnologie toepassen in de dagelijkse praktijk. De overheid zou daarvoor stimulerende maatregelen moeten nemen. Dat is de belangrijkste conclusie die 120 onderwijsspecialisten en beleidsambtenaren hebben gepresenteerd, nadat ze twee dagen de hoofden bij elkaar hadden gestoken. Tijdens de conferentie stond de vraag centraal hoe de computer in het onderwijs het beste kan worden ingezet. De bijeenkomst was georganiseerd onder aupiciƫn van het projept Print, een initiatief dat de zes grote landelijke onderwijsverzorgingsinstellingen in 1989 hebben genomen. Het Print-project loopt tot 1992 door en heeft tot doel om het gebruik van de computer op school op brede schaal te bevorderen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.