+ Meer informatie

Twee doden na gebruik van versneden coke

1 minuut leestijd

ROTTERDAM - De Rotterdamse politie onderzoekt een mengsel van cocaïne en een nog onbekende stof, waardoor twee mannen om het leven zijn gekomen. De leverancier van de cocaïne, de 20-jarige Rotterdammer A. R., is gisteren gearresteerd. Hij ontkent de cocaïne versneden te hebben.

Een 37-jarige Rotterdammer overleed vorige week vrijdag in een portiek na gebruik van de versneden drugs. Een andere Rotterdammer werd alleen ziek van het mengsel, waarvan hij het restant afgelopen maandag serveerde aan twee kennisseii. Een van hen, een 30-jarige man, is overleden. Zijn gastheer voelde zich opnieuw niet lekker, maar hield geen nadelige gevolgen over aan de cocaïneparty.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.