+ Meer informatie

Indien urgent: nieuwe kerk

1 minuut leestijd

HARDINXVELD-GIESSENDAM — Aan de Gereformeerde Gemeente zal een bouwvergunning voor een nieuwe kerk verleend worden op voorwaarde dat zij eerst kan aantonen dat nieuwbouw dringend nodig is.

Dit in tegenstelling tot wat verleden week in onze krant stond als zou de vaste raadscommissie voor openbare werken het college geadviseerd hebben de bouwvergunning reeds te verlenen.

Ook de opmerking dat twee bezwaarschriften ongegrond zijn verklaard, strookt niet helemaal met de werkelijkheid. Slechts een bezwaarschrift had direct verband met de kerkbouw en omdat dit te laat binnen gekomen was, werd het niet ontvankelijk verklaard.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.