+ Meer informatie

Iran positief over vredesvoorstellen

1 minuut leestijd

NICOSIA — De president van Iran, Abolhassan Bani-Sadr, heeft ver.klaard dat een nieuw vredesvoorstel van een islamitische bemiddelingscommissie, om de nu zeven maanden oude oorlog met Irak te beëindigen, „een stap voorwaarts" is, zo heeft het officiële Iraanse persbureau PARS gemeld.

President Ziaur Bahman van Bangladesh, de voorzitter van de negen leden tellende commissie, en Habib Chatti, de secretaris-generaal van de organisatie van de islamitische conferentie, overhandigden de voorstellen aan BaniSadr en andere Iraanse leiders op twee bijeenkomsten afgelopen woensdag in Teheran. Bijzonderheden van het vredesplan werden niet bekend gemaakt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.