+ Meer informatie

Onvoldaan

1 minuut leestijd

Ik geloof toch gewis dat hier wel enige mensen zijn die een begeerte hebben God te zoeken, en een verlangen naar God hebben, en die vlijtig genoeg zijn en zulk een liefde tot de Waarheid en religie hebben, godvrezende zielen, die toch klaar kunnen zien dat alles niet kan helpen als men het geslachte Lam niet kent en door het geloof in Jezus de vergeving der zonde in het hart heeft. Dit kan voorbereidend werk zijn, maar het is de zaak zelf niet. Waar de zaak in waarheid is, daar komt het tot de zaak en waar het niet tot de zaak komt, daar is het nooit waarheid geweest. Waar in waarheid zulk een voorbereiding der Goddelijke Waarheid en genade is en men nog geen weg weet om God en Zijne gemeenschap te vinden, daar is men nooit voldaan of tevreden.

Men denkt altijd, 't is niet recht, ik ben niet op de rechte weg, ik ben blind. O, wil de ontfermende genade zich over mij ontfermen. Ach, dat Hij mij zulk een wegwijzer zond die mij de weg ten leven leerde vinden.

David Brunings

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.