+ Meer informatie

Bierman waarnemend burgemeester Heteren

1 minuut leestijd

HETEREN — Burgemeester G. Bierman (57 jaar), lid van de WD en burgemeester van de 1.500 inwoners tellende gemeente Rozendaal wordt waarnemend burgemeester van Heteren in afwachting van de gemeentelijke herindeling in de Midden-Betuwe.

Hij zal burgemeester J. A. Bolt opvolgen die op 16 mei a.s. met vervroegd pensioen zal gaan en wel om gezondheidsredenen. Burgemeester Bierman gaat in Heteren wonen. Momenteel woont hij in Apeldoorn omdat er in de gemeente Rozendaal geen ambtswoning voor handen is. Deze gemeente wilde nu wel een ambtswoning bouwen maar wordt geconfronteerd met de meevaller doordat Heteren een ambtswoning beschikbaar heeft. Burgemeester Bierman is al eens waarnemend burgemeeser geweest en wel in de gemeente Est en Opijnen en Hummelo en Keppel. •Hij is oud-PvdA-wethouder van Apeldoorn en oud-lid van Provinciale staten voor DS'70 via welke partij hij bij de WD terrecht kwam. bekende oorzaak met zijn motor tegen een lantaarnpaal en was op slag dood. Een passagier moest gewond worden overgebracht naar een ziekenhuis.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.