+ Meer informatie

Rommelige dag

1 minuut leestijd

DRIEBERGEN — Gisteren rond het middaguur was er in ons land op vijf plaatsen „filevorming en vertraging", zo meldde de verkeerscentrale van de Rijkspolitie te Driebergen. Het verkeer zat in de knoop op de wegen Den HaagUtrecht, Utrecht-Amsterdam in beide richtingen, Rotterdam-Breda en Den Bosch-Utrecht.

Gevjnaagd naar de oorzaak van ai idie filevormingen en de daaraan vertjonden vertragingen, kon de woordivoerder vam de verkeerscemfcraie slecirfs zeggen: „In geen enkel geval zijn ernstige ongelukken de oorzaak. Het zixa botsinkjes len opbreklngen van wegen die zo veel stpubbelingen geven. Bovenidien. is het druk op de wegen. Waarom weten wij niet. Het was een rommelige dag.

Een minister van Verkeer en Waterstaat heeft het ook niet altijd evengemakkelijk. Dat ondervond minister Westerte7*p toen hij gisteren in Raarnsdonk een tijdelijk pompgemaal in gebruik moest stellen. Hiermede kan vers water uit de Amer door de sterk vervuilde benedenloop van de Donge worden gespoeld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.