+ Meer informatie

Nog een verdachte in Epe-zaak aangehouden

1 minuut leestijd

EPE In het onderzoek naar incest, moord op pasgeboren baby's en illegale abortussen in Epe heeft de politie op de valreep nog een verdachte aangehouden.

Het gaat om de 30-jarige Alex van Z., een broer van de eerder aangehouden Ronald en Gerrit van Z. Alex wordt door de politie verdacht van verkrachting van het incestslachtoffer Jolanda van B. en ontucht met een van haar kinderen.

Het aantal verdachten in de de Epezaak komt hiermee op negen. Zes van hen, onder wie de ouders van de slachtoffers en een ex-echtgenoot van een van hen, moeten in januari voor de rechtbank in Zutphen verschijnen. Twee mannen werden enkele dagen na hun aanhouding op vrije voeten gesteld, maar blijven volgens Justitie wel verdachten in de strarfzaak.

Ondanks de nieuwe aanhouding zal het rechercheteam nog deze week worden opgeheven. Daarover is de politie teleurgesteld. Enkele leden van het team hebben de overtuiging dat nog meer verdachten kunnen worden opgespoord wanneer Justitie hun de tijd zou geven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.