+ Meer informatie

^acatures bij 4vebe voor [gen mensen

1 minuut leestijd

ENDAM — Het coöperatieardappelmeelconcern Avebe endam, dat bezig is met een igrijke reorganisatie, heeft rdag aan vierhonderd van iverknemers meegedeeld dat plaatst zijn op de „voormeid/oor de transferregeling.

comen op die lijst omdat hun arlaats is vervallen of omdat hun ! zozeer gaat veranderen dat er jk sprake is van een nieuwe funetransferregeling houdt in dat ;mers die door de reorganisatie aidige functie verliezen, nog zes en maanden na 4e normale opnijn kunnen worden bemiddeld !en andere functie in of buiten Het concern en het arbeidsbuerken daarvoor samen, erwachting van Avebe is, dat ondriehonderd van de vierhonderd bij het concern aan het werk zulnnen. Er zijn namelijk door nak verloop, door de vacaturestop een tijdlang geldt, en door de bije uittredingsregeling voor emers ouder dan 57,5 jaar, thans nderd vacatures. Een regeling rhuizing naar een nieuwe werking minder bezwaarlijk te ma;r ook.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.