+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

1 minuut leestijd

Dit nummer van Ambtelijk Contact bevat de weergave van de op 7 april jl. gehouden ambtsdragersconferentie in Amersfoort. Het thema werd gevormd door de toenemende nood in de kerken, daar waar predikanten en kerkenraden met elkaar in moeite komen. Er zijn steeds meer signalen die in dat kader de nodige zorg geven.

Het comité had als referent uitgenodigd prof. dr. M. te Velde, hoogleraar kerkrecht en gemeenteopbouw aan de Theologische Universiteit van de Geref. Kerken (vrijg.) te Kampen.

De redactie spreekt de wens uit dat de neerslag van het op deze conferentiedag gebodene, zoals dat nu voor u ligt, dienstbaar mag zijn voor de kerken.

Namens de redactie,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.