+ Meer informatie

Gemeenten geven gratis vervoer voor waterbussen weg

1 minuut leestijd

ALBLASSERDAM - De echtgenotes van de burgemeesters van Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht namen vanochtend twee nieuwe waterbussen in gebruik. Ter gelegenheid hiervan geven beide gemeenten van 10 tot en met 14 april 250 gratis vervoerbewijzen weg. De waterbussen verzorgen openbaar vervoer over twee routes. De eerste gaat van Dordrecht via Zwijndrecht en Papendrecht naar Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam. De tweede route loopt van Dordrecht over Zwijndrecht en Papendrecht naar Sliedrecht. Tussen Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht varen de boten een 20-minutendienst. Voor Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Sliedrecht geldt een frequentie van 40 minuten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.