+ Meer informatie

Van der Klaauw op bezoek bij PLO-man

1 minuut leestijd

BEIROET — Minister van Buitenlandse Zaken Chr. van der Klaauw heeft vrijdag gesproken met het hoofd van de Politieke Afdeling van de Palestjnse Bevrijdingsorganisatie PLO, Abou-Jafaar, zo meldt het Palestijnse persbureau WAFA.

De minister voert het vervolg van een Midden-Oosten-missie uit in zijn hoedanigheid van voorzitter van de EG-ministerraad. Hij verbhjft nu in Libanon. Tot het eerste deel van zijn missie behoorden bezoeken aan Jordanië, Syrië, Irak, Marokko en Tunesië. Begin van de week sprak hij in Washington over het Midden-Oosten met zijn Amerikaanse ambtgenoot Alexander Haig.

Volgens WAFA heeft Van der Klaauw met Abou-Jafaar van gedachten gewisseld over ,,de situatie in de regio" alsmede over de agenda voor zijn komende ontmoeting met PLO-leider Jasser Arafat.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.