+ Meer informatie

Boekbespreking

1 minuut leestijd

Stemmen uit Genève, preken, artikelen, brieven enz. van Johannes Calvijn, bundel II.

Uitgave van de Gereformeerde Bibliotheek te Meeuwen (N. Br. ).

Deze bundel bevat in hoofdzaak drie preken over Melchizedek en drie over Abrahams offer.

Calvijn is bekend genoeg, zodat het niet nodig is zijn werken onder ons aan te bevelen. Toch vermoeden we, dat Calvijns naam meer bekend is dan zijn werken gelezen worden. Daarom doet de Gereformeerde Bibliotheek er goed aan op deze wijze er toe bij te dragen, dat meer werken van Calvijn binnen ieders bereik komen. Hoemeer men daarin leest des te meer moet men getroffen worden door zijn diepe inzicht in de Schrift en door de eenvoudige wijze, waarop Calvijn preekte. Dat geldt ook van de preken, die in deze bundel voorkomen. De uitgeefster wil straks komen met een derde bundel, maar dan moet er eerst weer geld in kas zijn. Daarom hoopt de Bibliotheek op nieuwe giften. Elke bundel kost f 2,50. Zij die financieel voldoende steunen, krijgen de bundels gratis. Het gironummer van de Gereformeerde Bibliotheek te Meeuwen (N. Br.), is 946531.

Hartelijk aanbevolen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.